• Type ret: Forret

Hjemmelavet tomatsauce / pizzasauce

  • 1 ds San Marzano tomater - jeg købte dem fra Mutti - Alm. flåede kan til nøds gå an
  • 1 mellemstort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk rørsukker
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • Evt 1 spsk tomatpure - hvis du synes
  • Olivenolie

Tomatsauce

  • Løg og hvidløg pilles og skæres nogenlunde groft.
  • Steg det det blankt i lidt olivenolie.
  • Tilsæt tomater, og lad det småkoge i 5 minutter.
  • Tilsæt salt, sukker og hvidvinseddike, og lad det koge i yderligere 5 minutter.
  • Blend det hele sammen med en stavblender, smag eventuelt til med yderligere eddike, salt og/eller sukker, og sæt på køl til du skal bruge saucen.