Sauce

Sauce (1)

Onsdag, 17 Juli 2019 12:52

Rønnow’s Ketchup

Written by

500 g Tomater

2 Syrlige æbler

150 g Løg

1 Chili (EFTER SMAG)  Kan undværes, 

1 ds Tomatpure

2 spsk. Worstershire sauce

2 spsk. Dijonsennep

2 fed Hvidløg

1-2 tsk Groftsalt

2 Peberfrugter (jeg bruger røde)

60 g Rørsukker (evt. lidt farin)

½ dl alm. Lagereddike eller æbleeddike

Spidskommen, Peber (Chili tørret) og evt. Oregano

 

Svits løgene i lidt olie.

 

Tomater, æbler, peberfrugt skæres groft ud og kommes i, tilsæt også tomatpure, worstershire sauce, dijonsennep, hvidløg, lagereddike, og rørsukker. Lad det nu koge så alt er kogt godt ud.

 

Blend med stavblender og smages til sidst med salt peber og tørre krydderier.

 

Lad det koge godt sammen, før det sies gennem en fin si.

 

Når det er siet kommes det i en gryde igen, og koges ind til den tykkelse du ønsker.

 

Skold nogle flasker, eller glas og kom det på dem når det er varmt.