Mandag, 17 Juni 2019 08:35

Hjemmelavet pizzadej

Written by
Rate this item
(0 votes)
  • 550 g tipo 00 mel også kendt som pizzamel, kan købes i alle supermarkeder
  • 330 ml koldt vand
  • 1 g gær uanset hvor stor mængde du laver
  • 8 g salt

 

 

Hjemmelavet pizzadej

  • Bland alle ingredienser samme, og ælt i en røremaskine (eller i hånden) i ca. 30 minutter ved lav hastighed - dejen skal være let elastisk når du trækker i den.
  • Lad dejen hæve i en skål beklædt med film i 1 time ved stuetemperatur
  • Dernæst former du dejen til 2 boller i en skål beklædt med film, som skal hæve 4-6 timer ved stuetemperatur
  • Slutteligt sætter du bollerne på køl i 24 timer, hvor de hæver færdigt
  • Tag dejen ud af køleskabet ca. 30 minutter før du skal forme den til pizzabunde
Read 810 times Last modified on Mandag, 17 Juni 2019 08:36

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.